22 januari: Open Dag Altena College Sleeuwijk

Van IT-klas en GameDesign, tot filosofie en Business School!

Zit je in groep 7 of 8 en ben je benieuwd welke middelbare school bij jou past? Kom dan kijken bij het Altena College in Sleeuwijk op woensdag 22 januari van 14.30 tot 17.00 en van 19.00 tot 21.00 uur. Je kunt op het Altena College terecht voor mavo, havo en atheneum.

Tijdens de Open Dag hoor je alles over het brede vakkenaanbod én de vele extra’s. Want of je nu een IT-talent bent, het bedrijfsleven in wilt, een talenknobbel hebt of heel erg goed bent in wiskunde: op het Altena College ontdek en ontwikkel je talent. Denk aan vakken als IT-skills, Wiskunde D, Anglia (Engels), de Business School, Game Design, kunst en muziek en filosofie. Teveel om op te noemen, dus kom kijken op 22 januari en ontdek wat er bij jou past!

Bovendien zijn onze dyslexie- en hoogbegaafdheidsbegeleiders aanwezig en is er volop informatie over het Talentenprogramma, onze uitgebreide extra zorg (studiebegeleiding, huiswerkklas) en persoonlijke begeleiding.

 Nieuw! Voorlichtingen voor instromers havo 4 en atheneum op de Open Dag!
Doe jij dit jaar eindexamen vmbo gl/tl of mavo en wil je naar de havo? Of wil je bij ons instromen op het atheneum? Tijdens de Open Dag zijn er voorlichtingen! Daar vertellen we je graag meer over de instroom- en doorstroommogelijkheden. Zie de tijden op onze website.

5 februari: Altena Experience
Kan je niet naar de Open Dag komen of wil je na de Open Dag nog eens langskomen? Schrijf je dan in voor de Altena Experience op 5 februari, de doe-middag voor groep 8. Inschrijven daarvoor kan vanaf 20 januari via www.altenacollege.nl, of tijdens de Open Dag.

Foto: Altena College

Share
error: Content is protected !!