Aalburg heeft vanaf vrijdag een eigen kringloopwinkel

WIJK EN AALBURG – Ze willen er niet rijk van worden, als het maar kostendekkend is dan zijn de gebroeders Mouthaan al dik tevreden. Vrijdag 3 februari gaat de deur open van hun kringloopwinkel Hebbus aan de Ambachtstraat in Wijk en Aalburg. Het principe van Hebbus is hetzelfde als van de reguliere kringloopwinkels met als uitzondering dat dit een particulier initiatief is. Iedereen kan zijn overtollige spulletjes komen brengen en zelfs het op laten halen van grote artikelen, zoals meubels en bijvoorbeeld kan op afspraak worden geregeld.

De enige voorwaarde is wel dat alles nog werkt. “We repareren niets, we kijken wel of het nog werkt” is het devies van de gebroeders Mouthaan. In pand aan de Ambachtstraat beschikken ze over circa 350 meter bedrijfsruimte waar onder andere meubels, elektrische, speelgoed, accessoires en zelfs speelgoed te vinden zijn. De winkel is makkelijk bereikbaar en ook aan parkeerruimte is geen gebrek. Wie zijn dierbare spulletjes een tweede kans wil geven en zo ook nog een bijdrage wil en kan leveren aan een duurzame maatschappij kan vanaf vrijdag 3 februari terecht bij Hebbus, Ambachtstraat 16, Wijk en Aalburg.

De en openingstijden zijn van dinsdag tot en met donderdag van 13.00 uur tot 17.00 uur, op vrijdag van 13.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 14.00 uur. Bellen kan naar 06-57778441.

Share
error: Content is protected !!