Altena wil vitaalste plattelandsgemeente van Nederland worden


De gemeente Altena heeft de ambitie uitgesproken om de vitaalste plattelandsgemeente van Nederland te worden en te blijven. Met zowel het Sportakkoord als Leefstijlakkoord in handen wil zij samen met jou als sportaanbieder bespreken welke gezamenlijke projecten we kunnen oppakken om een bijdrage te leveren aan Vitaal Altena.

In 2019 hebben we met elkaar gewerkt aan een Sportakkoord voor de gemeente Altena. Diverse ambities zijn beschreven en met sommige ambities is enthousiast een start gemaakt. Sinds 2021 heeft de gemeente Altena ook een Leefstijlakkoord. Combinaties met het Sportakkoord zijn zeker te maken. Nu alle maatregelen rondom corona weer zijn opgeheven, is het tijd om te kijken naar hoe we ervoor staan als het gaat om het Sportakkoord. Met welke ambities is een start gemaakt, waar lukt het wel, waar is hulp nodig en welke ambitie moet afgestoft worden? En is er
een verbinding te maken met het leefstijlakkoord?

Graag nodigt Sportraad Altena je uit voor een interactief sportcafé over het sport- en het leefstijlakkoord. Op donderdagavond 7 juli ontmoeten we je graag in het gemeentehuis in Almkerk.  Wat kan het sport- en leefstijlakkoord jou als sport- en beweegaanbieder brengen? 
Dat is het thema van de avond. We praten je bij over de laatste stand van zaken, stellen je voor aan Ricardo Seffelaar, regisseur voor beide akkoorden en we gaan samen aan de slag. Om de projecten succesvol te maken, is budget beschikbaar. Er is een ambitie, er zijn plannen, er is een regisseur en uitvoeringsbudget is beschikbaar, kortom redenen genoeg om donderdag 7 juli aan te schuiven.

Ben je erbij? Meld je dan aan via info@sportraadaltena.nl

Programma sportcafé Altena:

19.00 uur  Inloop met koffie/ thee/ water
19.15 uur Opening en welkom door sportraad Altena
19.20 uur Wethouder Shah Sheikkariem over Vitaal Altena
19.35 uur   Regisseur van het sport- en leefstijlakkoord Ricardo Seffelaar stand van zaken beide akkoorden
19.50 uur Ruimte voor vragen
20.00 uur Uitleg vervolg programma
20.05 uur in kernen uiteen
21.00 uur Terugkoppeling vanuit de verschillende kernen
21.15 uur  Laatste woord
21.20 uur Nazit met informele borrel
21.45 uur Sluiting sportcafé
  • Op de foto: Wethouder Shah Sheikkariem over Vitaal Altena
Share
error: Content is protected !!