Belastingspreekuur

WOUDRICHEM – Hulp nodig bij het invullen van je belastingaangifte? Of een vraag over je aangifte? Hulp nodig bij je belastingaangifte? Dat kan bij CultuurPunt Altena.

Geschoolde vrijwilligers helpen je bij het invullen van je online aangifte. Deze hulp is gratis, ook als je geen lid bent.

Maak een afspraak!
In maart en april organiseren we voor inwoners van de gemeente Altena een Belastingspreekuur. Dit spreekuur gaat op afspraak.

Hieronder vind je een overzicht van de datums:
Maart
Vrijdag 6 maart
Vrijdag 13 maart
Vrijdag 20 maart
Vrijdag 27 maart
April
Vrijdag 3 april
Vrijdag 10 april
Vrijdag 17 april
Vrijdag 24 april
Afspraken vinden plaats tussen 9.30 en 12.30 uur.

Bel of stuur een e-mail
Vrijwilligers van de Formulieren Brigade Aalburg (gelieerd aan Stichting Pro Seniore) zitten voor je klaar met raad en daad. Samen met jou doorlopen ze je aangifte of helpen ze bij vragen.Wil je een afspraak maken? Bel dan naar (085) 040 11 63 of klik op de onderstaande link en laat je naam en telefoonnummer achter zodat we contact met je op kunnen nemen.
Bij het plannen van de afspraak vragen we een aantal gegevens, zodat we goed in kunnen schatten hoe lang de afspraak gaat duren. We bespreken ook welke zaken je mee moet nemen naar de afspraak. Je DigiD is daarbij een belangrijke.

Email naar: digitaalhuis@bibliotheekaltena.nl

Het Belastingspreekuur is een samenwerking tussen De Bibliotheek CultuurPuntAltena en vrijwilligers van de Formulieren Brigade Aalburg.

Share
error: Content is protected !!