Benefiet workshop voor Henk en Marijke en hun dochters Liselote en Jasmijn.

WERKENDAM – Wij willen u van harte uitnodigen, op zaterdag 29 februari, voor een ontzettend leuke “Benefiet-schilderworkshop”. We starten om 19.00 uur en we verwachten dat we tot ongeveer 22.30 uur bezig zijn.

Tijdens de workshop wordt u verwend met allerlei lekkere hapjes en drankjes en u gaat gegarandeerd met een prachtig kunstwerkje van 200 mm x 200 mm naar huis. Wij hebben een plan voorbereid dat voor iedereen uitvoerbaar is. Natuurlijk krijgt u tijdens het schilderen van ons alle hulp en ondersteuning die u nodig heeft. Tijdens de gehele workshop zitten we gezellig met elkaar aan tafel. De kosten voor deze compleet verzorgde avond zijn 40 euro.

De gehele opbrengst van de avond gaat naar de Foundation Alpe d’HuZes waar onze neef Henk Schouten met zijn vrouw Marijke en 2 dochtertjes Lisselote en Jasmijn aan mee gaat doen dit jaar.

Schrijf u snel in via de mail info@martincopier.nl want er kunnen maximaal 24 mensen meedoen.

Als u graag mee wilt doen maar op deze datum verhinderd bent, laat dat dan ook even weten. Als er veel geïnteresseerden zijn, plannen we nog een extra avond in voor het goede doel.

Share
error: Content is protected !!