BestelBoer gaat verder als Puur Bommelerwaards


In de lente van 2021 sloegen lokale boeren de handen ineen onder de vlag van BestelBoer Bommelerwaard. Op een makkelijke manier brachten zij de afgelopen maanden lokale producten dichter bij u. Dat smaakte al snel naar meer. Boeren sloten zich aan, het aanbod en de variatie aan producten groeide. Velen deden met gemak en plezier hun lokale boodschappen. Er is goed nieuws: dat kan nog steeds. Sterker nog, vanaf 1 januari is de dienstverlening verder verbeterd en slaan BestelBoer Bommelerwaard en Puur Betuws de handen ineen voor meer slagkracht.

Wat is er verbeterd?
Om inwoners van de Bommelerwaard dit jaar nog beter van dienst te kunnen zijn, werkt BestelBoer Bommelerwaard vanaf 1 januari samen met Puur Betuws. De naam verandert daarmee ook in Puur Bommelerwaards en liefhebbers van lokaal en eerlijk eten kunnen hun boerenboodschappen voortaan doen via puurbommelerwaards.nl. De keuze aan producten wordt met die overgang ook groter. Bestellingen van 50 euro of meer aan boodschappen worden gratis thuisbezorgd op woens- en vrijdagen in de Bommelerwaard, Betuwe en het Land van Maas en Waal. Bij de boer zelf ophalen kan ook. In plaats van eens in de week, kan dat vaker via Puur Bommelerwaards.

Wat blijft er?
Het aantal pick-up points, verspreid over de Bommelerwaard, blijft gelijk. Ook blijft Puur Bommelerwaards zorgen voor (h)eerlijke producten: een divers assortiment aan vlees(waren), groente, zuivel, eieren, delicatessen en meer. Bestellen is makkelijk, al dan niet makkelijker. Ga naar puurbommelerwaards.nl voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling.

  • Stockfoto

 

Share
error: Content is protected !!