Biesbosch Buffel Challenge


Een Wielerwedstrijd op 15 mei in de Biesbosch? Covid regels geven er (nog) geen ruimte voor. Jammer maar het organiserende comité heeft gelukkig een andere uitdaging bedacht: een Challenge voor verschillende categoriën op het wedstrijdparcours! Buffelen in de Biesbosch, kop in de wind en gaan! 

Iedereen kan, binnen de vastgestelde periode, Covid veilig rijden op een dag en tijdstip dat het hem schikt. De beste renners komen op het virtuele podium maar krijgen echte prijzen !

Wanneer, waar en hoe
-Van zaterdag 8 mei 2021 9:00 tot zaterdag 15 mei 2021 16:00.

  • Op het wedstrijdparcours, strava segement “De Grote Groene Uitdaging”. Eén ronde is ruim 9 km.
  • Je registreert je rit op Strava onder de naam ‘Biesbosch Buffel Challenge’. Hierdoor wordt je challenge in de uitslagenlijst opgenomen.

Een Challenge is geen wedstrijd of evenement. Het is een persoonlijke uitdaging met de mogelijkheid je te meten met andere deelnemers, zodat je het beste van jezelf kunt geven en laten zien!

Biesbosch Buffel Challenge
Aan de volgende categorieën kan je deelnemen:
 
  • Biesbosch Buffel Challenge (BBC) Sportklasse. Zij rijden drie ronden. Voor het juiste Strava segment klik hier.
  • BBC Amateurs. Zij rijden zes ronden (je doet nu niet mee in het klassement van de Sportklasse). Voor het juiste Strava Segment klik hier.
  • BBC Elite. Zij rijden negen ronden (!) (je doet nu niet mee voor het klassement van Sportklasse en Amateurs). Voor het juiste Strava segment klik hier.
Van alle categorieën maken we een uitslag voor dames en heren. Virtueel podium met echte prijzen voor plaats 1 tot 3!
 
Biesbosch Challenge Kris Kras
Dit is een route van 60 km door de Biesbosch. Je rijd hem op GPS. Deze tocht is om te genieten van de prachtige omgeving.  Zet je apparaat vooral op navigeren anders verdwaal je zeker. Geen tijdsdruk maar toch… er is een Strava segment aangemaakt en een KOM / QOM prijsje beschikbaar. 
De route is te vinden op: 
-Strava, voor het segment klik hier.
-Afstandmeten.nl klik hier.
-Komoot klik hier.
Ben je er niet handig mee, rijdt dan met een maatje die het wel is.
 
Kosten?
Deelname is in principe gratis, have fun. Mocht je een bijdrage willen doen, graag ! We hebben uiteraard kosten maar wij doneren ook de helft van je bijdrage aan de Scouting Altenagroep. Zij hebben recent een brand gehad in de opslag. Masten en zeilen in vlammen op. Nu kunnen de waterscouts niet meer varen… Deze mooie organisatie heeft beperkte middelen en kunnen financiële hulp nu heel goed gebruiken. Klik hier voor meer informatie.
 
Let op
Je rijdt met inachtneming van de Corona regels van dat moment.
Sla je rit op met de naam van de Challenge die je hebt gereden.
Zet je rit op “publiek” anders kunnen we je rit niet zien.
We rijden over openbare wegen, let goed op, wees vriendelijk, voorzichtig en geef elkaar ruimte. Deelname is geheel voor eigen verantwoordelijkheid. De initiatiefnemers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld.
Publicatie van de uitslag vindt plaats op omloopvandebiesbosch.nl
 
Heb je vragen? Mail aan jgroeneveld@outlook.com
Tenslotte: deel dit bericht vooral met je fietsvrienden!!
Share
error: Content is protected !!