Bloemengroet aan ouderen in de gemeente Altena deel II


ALTENA – Woensdagmiddag 20 mei zijn inwoners van 7 verzorgingshuizen in Altena verrast met bloemen. Burgemeester Lichtenberg en wethouder Jorritsma hebben de bloemen symbolisch overhandigd vanachter het raam of in de hal.

Een aantal weken geleden hadden Ali B en de burgemeester van Woerden, die ook voorzitter is van de Oranjeverenigingen, het initiatief om (eenzame) ouderen die geen bezoek meer mochten ontvangen blij te maken met een bos bloemen.

Daardoor zijn er heel veel bloemen door het land bezorgd. Ook hebben de inwoners van twee verzorgingshuizen in Altena bloemen ontvangen.

De inwoners die bij de vorige gelegenheid geen bloemen hebben gekregen werden vandaag alsnog verrast. Burgemeester Lichtenberg en wethouder Jorritsma bezochten de verzorgingshuizen in Sleeuwijk, Woudrichem, Werkendam, Hank en Almkerk. Zij reikten in totaal ongeveer 350 bossen bloemen uit.

Zij hopen van harte, samen met de inwoners en het zorgpersoneel van de verzorgingshuizen, dat zij binnenkort weer bezoek mogen ontvangen.
Foto’s: gemeente Altena

 

Share
error: Content is protected !!