De Vrijbuiters lopen voor “SamenLoop voor Hoop”

de vrijbuiters 2016
Foto: De Vrijbuiters

WIJK EN AALBURG – Vrijdagavond 24 juni 2016 start de grote wandeltocht Samenloop voor Hoop, waar heel wat verenigingen en personen aan zullen deelnemen. Ook “Wandelsportvereniging de Vrijbuiters” zullen daar hun steentje aan bijdragen.

Vrijdagmiddag 24 juni hopen de leden van “Wandelsportvereniging de Vrijbuiters” deel te nemen aan de Samen Loop voor Hoop in Giessen/Rijswijk, sponsorwandelevenement dat 24 uur aan één stuk plaats zal vinden. De start op vrijdagmiddag 17.00 uur en zal eindigen op zaterdagmiddag 25 juni om 17.00 uur. De vereniging zal ook met een kraam aanwezig zijn om allerlei spulletjes te verkopen, zoals: beschilderde en beklede flessen, gebak, etc. Uiteraard allemaal voor het KWF ( kankerbestrijding)

Wandelsportvereniging de Vrijbuiters neemt hieraan deel, en ook staan ze met een kraam spulletjes te verkopen, en dit allemaal voor de KWF ( kankerbestrijding). Sommige leden hebben aangegeven om de 24 uur helemaal uit te lopen voor het goede doel.

samenloop_site_witHiermee willen de leden van De Vrijbuiters dit groots evenement ondersteunen, door verkoop, maar ook door sportief mee te wandelen.

Meer informatie over dit evenement kunt u vonden op de website: www.samenloopvoorhoop

Share
error: Content is protected !!