Doet uw vereniging mee in  het Sjorsboekje van volgend schooljaar?


BOMMELERWAARD – Het Sjorsboekje laat  basisschoolkinderen kennis maken met sport en cultuur in de Bommelerwaard.  Eind augustus wordt het Sjorsboekje weer uitgedeeld op alle basisscholen. Uw vereniging of activiteit kan ook gratis in dit boekje opgenomen worden. U moet dan voor 17 juni (dat was 1 juni) deze activiteit(en) aanmelden op de website www.bommelactief.nl. (voor gemeente Zaltbommel) en/of www.sportstimulering.nl  (voor gemeente Maasdriel).

U maakt eenvoudig een account op een van deze websites. Daarna kunt u activiteiten voor het hele schooljaar invoeren. Hoe verder u in het schooljaar een activiteit aanbiedt, hoe waarschijnlijker het is dat u minder coronamatregelen hoeft te treffen. In Zaltbommel worden  ouders en kinderen via een maandelijkse nieuwsbrief herinnerd aan het  aanbod in die periode. Dus ook activiteiten die later in het jaar plaatsvinden worden weer onder de aandacht gebracht.

Interessant is dat de websites zijn  uitgebreid: u kunt ook activiteiten voor andere doelgroepen aanbieden. Hoe die onder de aandacht worden gebracht wordt nog uitgewerkt. Wilt u daar gebruik van maken, dan kunt u deze activiteiten ook al in de website zetten. Net als bij de basisschooljeugd, laat  u die  starten vanaf 31 augustus.

Het team Spel&, dat bestaat uit buurtsport- en cultuurcoaches, is uw aanspreekpunt als u meer wilt weten. Samen met u gaan zij er voor zorgen dat alle inwoners in de Bommelerwaard kennis maken met het mooie sport- cultuuraanbod dat er in de Bommelerwaard te vinden is. U kunt voor contactgegevens van de coaches kijken op de website www.welzijnbommelerwaard.nl of een e-mail sturen naar: spelen@welzijnbommelerwaard.nl.

Beeld: welzijnbommelerwaard

Share
error: Content is protected !!