Donderdag 18 mei weer Ontmoetingscentrum

WIJK EN AALBURG – Donderdag 18 mei is er weer een bijeenkomst van het Ontmoetingscentrum voor mensen met Dementie en Niet- Aangeboren Hersenletsel (NAH) en hun naasten. Het Ontmoetingscentrum is een laagdrempelige gelegenheid voor mensen met Dementie en NAH om elkaar te ontmoeten en als men wil activiteiten te ondernemen. Ook naaste familieleden of andere geïnteresseerden zijn welkom.

Voor mantelzorgers kan het fijn zijn met lotgenoten te praten, men maakt tenslotte hetzelfde proces door. Ook is er elke keer een deskundige aanwezig om gericht informatie aan te vragen of de eigen situatie te bespreken. Zonder aanmelding kan men binnenlopen en het is gratis.

Het Ontmoetingscentrum wordt georganiseerd door Zorgplein Maaswaarden, Thebe en Buurtzorg, Gemeente Aalburg en de huisartsen in Aalburg en is iedere laatste donderdag van de maand geopend van 15:00 tot 17:00 uur bij Zorgplein Maaswaarden, Locatie Wijkestein, Azaleastraat 26, Wijk en Aalburg. Tot slot is er ook altijd de mogelijkheid om, tegen betaling, gebruik te maken van een heerlijke maaltijd in ons restaurant.

Alle data voor 2017 op een rijtje: 29 juni, 27 juli, 31 augustus, 28 september, 26 oktober, 30 november, 28 december

Share
error: Content is protected !!