Drugsdealer aangehouden na anonieme tips


Tilburg – Een bewoner van de Bloemfonteinstraat is zaterdagavond 1 mei 2021 aangehouden op verdenking van het handelen in verdovende middelen. De politie kwam hem op het spoor, nadat er meerdere tips binnenkwamen. Hij zit vast voor verder onderzoek.

Nadat de politie meerdere tips over de verdachte binnenkreeg, werd er een onderzoek gestart. Agenten hielden de man zaterdag in de gaten en zagen hem een zogenaamde ‘overdracht’ doen. Hierbij bestond het vermoeden dat hij zojuist drugs zou hebben verkocht aan een ander. Hierop werd de man aangehouden. Op dat moment werden er geen verdovende middelen meer bij hem aangetroffen. Toen de politie zaterdagavond naar de woning van de verdachte ging, trof zij daar wel harddrugs aan. Tientallen xtc-pillen en een hoeveelheid cocaïne zijn in beslag genomen. De bewoner zit vast voor verder onderzoek.

Anoniem melden?
Meld Misdaad Anoniem (M.) is het onafhankelijke meldpunt waar je anoniem informatie kunt geven over criminaliteit en misdaad. Jouw anonimiteit staat hierbij altijd centraal. Je meldt bij M. over bijvoorbeeld moord, mishandeling, overvallen, drugs, brandstichting, wapen- of mensenhandel. Zo lever je een bijdrage aan de veiligheid in jouw eigen omgeving.

Burgers kunnen anoniem informatie verstrekken via de Meldlijn  Meld Misdaad Anoniem. Deze meldlijn is bereikbaar op 0800-7000. Ook online melden is mogelijk. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijke organisatie. De anonimiteit en veiligheid van de melders is voor M. van hoofdbelang. De anonimiteit van de melder is voor M. zelfs belangrijker dan het oplossen van een zaak.

Bellers hoeven hun naam dus niet te noemen en ook de nummerweergave is voor dit telefoonnummer buiten werking gesteld. Verder worden geen bandopnames van de telefoongesprekken bewaard. Als de anonimiteit gewaarborgd kan worden stuurt M. de anonieme melding direct door naar de partners, zoals de politie en andere opsporingsdiensten.

  • Bron: Politie
Share
error: Content is protected !!