Expositie in de toren van de Martinuskerk in Woudrichem

AANLEIDING

Tijdens een expositie van het verzamelde werk van Jan Verhoeven van Stichting Yellow Fellow in mei 2018 in Vesting Woudrichem hebben Hugh Neil en Nora Kastein van Margin Art & Media, Woudrichem verrast met een bezoek. Ze waren onder de indruk van het werk van Jan, Vesting Woudrichem en onze gezamenlijk inspanningen om een kleine Vestingstad op de kaart te zetten. Op zichzelf en als onderdeel van: de Nieuwe Hollandse Waterlinie, de Vestingdriehoek en de Biesboschlinie. Dit heeft ze doen beslissen om met hun Londen – Nederland – Azie tour met de expositie ‘From the Psychedelic to the Vatican’ in Nederland naast de culturele vrijhaven Ruigoord en de Librije ook de toren van de Martinuskerk in Woudrichem aan te doen.

TENTOONSTELLING

De tentoonstelling onderzoekt het effect van kunst op de populaire cultuur (de psychedelische scène) tot instellingen zoals het Vaticaan. Bezoekers kunnen genieten van de internationale stijlen van kunst en sculpturen van kunstenaars die de beste zijn van hun generatie. 

Het werk van de volgende toonaangevende kunstenaars zal op zaterdag 15 september van 13.00 tot 19.00 uur te zien zijn in de toren van de Sint Martinuskerk in Woudrichem:

Klik hier voor de teaser clip.

LOCATIES

De expositie is de zien op de volgende locaties:

Woudrichem: 15/9/2018:
Church of St Martinus Tower
Time: 13.00 -19.00
Opening 13.30 uur

Zwolle: 21 –  23/9/2018
Statenzaal
Time: 13.00 -19.00 
ENTREE: GRATIS

Share
error: Content is protected !!