Wat geef jij prioriteit deze zomer?

De vakantie komt eraan, een zee van tijd. Keus genoeg: een vakantiebaantje, een paar weken luieren, een survivalweekend, en één of twee weken Dabar…?

Een kinderclub helpen organiseren, of een volleybalcompetitie. Een speurtocht uitzetten of zomaar een praatje maken, een tijd optrekken met tieners, of een bijbelstudie-voor-beginners geven. Het zijn allemaal onderdelen van Dabar: recreatie- en evangelisatiewerk op een camping in Nederland. Samen met een team van leeftijdsgenoten (17+) ben je daar met het evangelie van Jezus Christus present. Toegegeven, twee weken relaxen is anders, maar je ontdekt wel veel over jezelf en het uitdragen van je geloof.

Vraag jij je af of dit iets voor je is? Bel of mail met de medewerkers van de landelijke organisatie IZB, dan krijg je alle gewenste informatie. Of kijk op dabarwerk.nl en geef je gelijk op! Je bent dan ook hartelijk welkom bij het Dabar Ontmoetingsweekend, in de Christelijke Hogeschool Ede, 28-30 april 2017. Tijdens dit toerustingsweekend hoor je meer over Dabar, kun je alvast sfeer proeven en jongeren ontmoeten die veel ervaring hebben in het werk.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!