Gemeente peilt mening inwoners conceptvisies gebied ‘Bossche Poort’ Inloopavond 26 augustus

ZALTBOMMEL – Twee ontwerpbureaus maakten een conceptvisie voor het gebied ‘Bossche Poort’. De gemeente Zaltbommel is benieuwd wat inwoners vinden van deze conceptvisies. De mening van inwoners weegt zwaar bij de keuze die de gemeente uiteindelijk tussen beide visies maakt. Wie benieuwd is naar de visies en zijn of haar mening wil geven, is van harte welkom op een inloopavond.

Inloopavond 26 augustus De inloopavond is op 26 augustus tussen 19.30 en 21.30 uur in de Poorterij, Nieuwstraat 2 in Zaltbommel. Aanmelden is niet nodig. Tijdens de inloopavond kunnen bezoekers de visies bekijken en een toelichting krijgen. Bezoekers kunnen aangeven welke onderdelen van de visies zij goed en minder goed vinden. Wie zelf goede aanvullingen en ideeën heeft, kan dit ook kwijt. Samenhangende visie In het uitvoeringsprogramma binnenstad is afgesproken dat de gemeente een visie voor het gebied ‘Bossche Poort’ maakt.

Het gebied waar het om gaat ligt ongeveer tussen het Stadskasteel, de Poorterij en de Singel. Het gaat om het rood gemarkeerde gebied op de foto. In dit gebied spelen verschillende ontwikkelingen, zoals de her-invulling van het oude Rabobankgebouw, het verbeteren van de entree van de binnenstad en het verminderen van de parkeerdruk aan de Omhoeken. Voor al deze plannen is een samenhangende visie nodig.

Share
error: Content is protected !!