Het Munnikenland ontwaakt (video)

POEDEROIJEN – De lente is nu echt begonnen, en dat is in een van de mooiste natuurgebieden van onze regio het Munnikeland heel goed te merken. De Konikpaarden en de Grote Grazers zijn de winter prima doorgekomen, en dat blijkt wel uit het feit dat er al tientallen jonge kalfjes en veulentjes rondlopen. Maar ook de volgens laten zich luidkeels horen.

’s Ochtends zijn buiten prachtige concerten te horen. Kortom het Munnikenland ontwaakt in zijn volle glorie, en het advies van ons is dan ook, ga eens op een vroege morgen als alles nog rustig is op je gemak een wandeling maken in dit fantastische gebied. Dat kan zelfs onder begeleid van Staatsbosbeheer, kijk daarvoor op: https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/bommelerwaard/jonge-dieren-van-het-munnikenland

We hebben nog wel een opmerking, vanmorgen zagen we iemand midden in het gebied met twee loslopende honden, dan kan natuurlijk niet, zeker niet nu de vogels aan het broeden zijn, dus laat je hond thuis. Hoe mooi het in het Munnikenland kan zijn laten we hieronder in de video die we vanmorgen gemaakt hebben zien.

Share
error: Content is protected !!