Mat ZVDO verliest na goede reeks

Na een goede reeks winstpartijen en een gelijkspel heeft ZVDO zaterdag thuis geen vuist kunnen maken tegen De Schelde uit Terneuzen. Voorafgaand aan de wedstrijd was het erg onrustig of de wedstrijd door zou gaan of niet. Er waren namelijk niet voldoende scheidsrechters. Uiteindelijk werd er toch een scheidsrechter gevonden, waardoor de wedstrijd alsnog door kon gaan. Dit mag niet als excuus gebruikt worden, maar toch begon ZVDO niet scherp aan de wedstrijd, die met 9-14 verloren werd.

De eerste twee periodes had ZVDO erg veel moeite met de beweeglijke spelers van De Schelde. De bezoekers wisten zelfs op 5-0 voorsprong te komen. Vanaf dat moment wist ZVDO iets meer grip op de wedstrijd te krijgen. Zo waren de volgende 3 doelpunten voor de thuisploeg en werd de stand 5-3. Toch wist De Schelde het gaatje halverwege de wedstrijd te vergroten naar een stand van 3-7.

Dit gaatje wisten de heren uit Terneuzen in de derde periode vast te houden. Beide ploegen bleven deze periode in evenwicht en wisten ieder 3 doelpunten te maken naar een stand van 6-10. Toch had ZVDO het aan zichzelf te wijten dat ze het gat niet kleiner wisten te maken. De snelheid kwam helaas niet in de ploeg.

De vierde periode kon ZVDO nog enigszins aanhaken, maar het gat was te groot om de punten thuis te houden. De periodestanden: 0-3, 3-4, 3-3, 3-4. ZVDO stond vooraf aan deze wedstrijd gelijk in punten met De Schelde, maar die lopen nu 3 punten uit.

Volgende week zaterdag reist ZVDO af naar Eindhoven en zal het spelen tegen het eerste heren team van Nuenen.

Share
error: Content is protected !!