Opening wandelpark De Lankert in Eethen ( Fotoreportage)


Donderdagmiddag werd het wandelpark De Lankert in Eethen geopend door Roland van Vugt. De opening van het park wed georganiseerd door de Dorpsraad van Eethen en de vrijwilligers van de moestuin.

Na jaren van hard werken door de gemeente Altena en een graat aantal vrijwilligers was het vanmiddag zover, het wandelpark werd officieel geopend. Naast de wandeltuin ie er ook een schoolmoestuin en een Bikepark gerealiseerd.

Voor de opening waren de kinderen van de nabijgelegen school druk bezig met het verzorgen van tuin. Na de opening zouden de ‘Bikers’ een demonstratie geven maar daar dachten de weergoden anders over.

Nadat eerst de moestuin officieel werd geopend werd de Bikebaan geopend. Maar wat al werd voorspeld zou er regen komen en dat lucht kleurde steeds zwarter en de eerste regendruppels vielen naar beneden gevolgd door een hevig onweer. Iedereen probeerde zo snel mogelijk in veiligheid te komen want het was niet verantwoord om langer op het terrein te blijven. De schoolkinderen zochten een veilig plekje in de school die naast het park is gelegen.

Pinnen een paar minuten was het een noodweer geworden. Gelukkig konden we voor de hevige bui nog een aantal foto’s maken van de Lankert in Eethen dat gelegen is aan de Nieuwe Steeg 8 in Eethen 

Share
error: Content is protected !!