Organisatie “Oud en Nieuw Veen” geeft vuurwerkshow

oud en nieuw Veen 2015VEEN – De organisatie “Oude en Nieuw Veen” geeft in de nieuwjaarsnacht een prachtige vuurwerkshow om het nieuwe jaar in te luiden.

De organisatie die dit jaar 10 jaar bestaat, wil er iets speciaals van gaan maken en zal vanaf 01.00 uur starten met de officiële opening en dat doen met een prachtige vuurwerkshow. Tijdens dit feest zal DJ Martijn voor de muzikale omlijsting van het feest zorg dragen. Het nieuwjaarsfeest zal tot 04.00 gaan duren.

Vrijwilligers
De organisatie is nog op zoek naar enkele vrijwilligers om het feest compleet te maken. Heb je tijd en zin om mee te helpen dan kan jij je aanmelden via: www.oudennieuwveen@live.nl.

Nog even rechtgezet
Het vermoeden bestaat bij sommigen, door berichten in de krant en via deze website, dat de organisatie iets te maken zou hebben met het afzetten van straten waar het feest plaats zal gaan vinden. Het bericht is afkomstig van de gemeentepagina en is onveranderd geplaatst. De organisatie heeft dus niets te maken met de maatregels die de gemeente heeft afgekondigd.

oud en nieuw Veen 2015

Share
error: Content is protected !!