Puur uit Altena trapt af met organisatie Boerenerfdag

ALTENA – Misschien heeft u het al ergens vernomen: lokale boeren en tuinders gaan meer samenwerken voor een betere PR en om zich zo sterk te maken voor de ‘license to produce.’ Onder de vlag van Puur uit Altena werken initiatiefnemers ZLTO Altena Biesbosch, ANV Altena Biesbosch en de Streekproducenten samen. Dit krijgt al aardig vorm.

Op dit moment wordt namelijk al hard gewerkt om de Boerenerfdag weer tot een succes te maken. Momenteel treffen boerinnen uit de buurt voorbereidingen voor het bakken van de appeltaarten en de commissie deelt het terrein in. Puur uit Altena houdt zich natuurlijk niet alleen bezig met de Boerenerfdag.

Binnenkort volgt bijvoorbeeld meer informatie over de jaarlijkse Appelplukdag bij de Fruitschuur. Dit evenement vindt jaarlijks plaats rondom de appeloogst, in september. Dit is zomaar een greep uit de evenementen. Er zullen er nog veel meer volgen! Wat Puur uit Altena ook wil laten zien aan iedereen is wat voor moois de boeren en tuinders uit de streek allemaal te bieden hebben. Dagelijks zetten zij zich in voor groente, zuivel, eieren, bloemen en nog veel meer en dat alles natuurlijk van een hoge kwaliteit.

Puur uit Altena wil ook laten zien hoe dat hier in de buurt allemaal groeit, bloeit en ontwikkelt. Waar komen de rode bieten op mijn bord vandaan? Puur uit Altena wil aan iedereen vertellen dat de rode bieten van Hak ‘gewoon’, hier, in het Land van Heusden en Altena geteeld worden! ZLTO Altena Biesbosch, ANV Altena Biesbosch en de Streekproducenten merken dat er al meer interacties ontstaan tussen verschillende lokale organisaties. Dit leidt hopelijk nog meer samenwerkingen en evenementen waar iedereen kan ervaren hoe mooi onze omgeving met haar boeren en tuinder is. Als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen?

Volg en like dan de facebookpagina van de Boerenerfdag!
https://www.facebook.com/Boerenerfdag/

Share
error: Content is protected !!