Salsa en stijldansen in Drongelen


Altijd willen stijldansen? Of salsa dansen? Of denk je aan Honeymoon dansles? Het kan binnenkort allemaal in dorpshuis De Oude School in Drongelen.

Dansschool LuckyDancing gaat binnenkort danslessen verzorgen in het dorpshuis in Drongelen. Maar eerst zijn er 2 avonden waarop er proeflessen gevolgd kunnen worden. Dit zijn de avonden op maandag 13 en maandag 20 september. Vanaf 18.00 uur kan je binnenlopen. Om even te kijken, maar ook  om te dansen. Je kan dan salsa of stijldansen. De aanwezige dansleraren zullen je bijstaan en enkele tips geven. Deze 2 avonden hebben geen bepaalde eindtijd. Dit hangt een beetje af van hoe lang de aanwezigen willen dansen. De proeflessen op deze 2 avonden zijn gratis.

De bar is uiteraard geopend om een consumptie te bestellen.

Heb je de smaak te pakken, dan kan je een cursus stijldansen of salsa volgen. De eerste cursus avond is op maandag 27 september en is vervolgens elke maandagavond en duurt tot 25 januari 2022. Van 19.00 uur tot 20.30 uur kan de opfris-beginnerscursus stijldansen gevolgd worden. En van 21.00 uur tot 22.15 uur kan de opfris-beginnerscursus Salsa, Merengue en Bachata gevolgd worden.

Ben je nieuwsgierig kijk dan op www.luckydancing.nl of bel (na 13.00 uur) met Peter Vos van LuckyDancing op 06 53720304.

Maar beter is natuurlijk om sfeer te komen proeven op de avonden van de proeflessen. Daar kan je natuurlijk dansen, maar ook de dansleraren spreken!

Share
error: Content is protected !!