Scholieren beginnen bedrijf en delen winst met “Make a Wish”

Presentatie-EasyFruit
Lancering product EasyFruit (van Facebook EasyFruit)

EasyfruitZe zijn nog jong, zitten nog op school en zijn ook nog een bedrijf begonnen. De meeste jonge mensen hebben al genoeg aan hun hoofd om de school succesvol te doorlopen, deze jongeren denken daar schijnbaar toch anders over.

Charlotte Kraaij, Fleur van de Werken, Robin Jonker, Bryan Oomens en Gerben Boom zijn leerlingen van het Willem van Oranje College in Waalwijk en zitten in dezelfde klas, Havo 4, en kregen het idee om naast hun opleiding samen een bedrijf op te richten met de naam “Easyfruit”. Ze staken de koppen bij elkaar en besloten om hun lesrooster in 4 dagen te gaan doen, en dan de overgebleven dag te investeren in het op te richten bedrijf.

Je zou denken dat het iets in de moderne digitale technieken zou zijn, maar daar dachten de ambitieuze scholieren toch anders over. Ze gaan handelen in tools die het leven in de keuken makkelijker gaan maken nl.: “Fruittools”.

In eerste instantie zijn dat een: kiwitool, een aardbeientool en een sinaasappeltool. Met deze tools kan men op een makkelijke manier het eetbare gedeelte verwijderen uit het fruit.

Dat ze deze tools niet zomaar aan de man proberen te brengen en er dik geld mee willen verdienen blijkt wel uit de achterliggende gedachte. Ze verkopen de tools om een steentje bij te dragen aan een gezondere samenleving, en van de winst die ze gaan maken gaat 50% naar de stichting ‘Make a Wish Nederland’. Dit is een stichting die per jaar voor minimaal 500, ongeneeslijk zieke kinderen, hun wens laat uitkomen.

Verkopen doen ze via hun Facebookpagina https://www.facebook.com/Easyfruitofficial/ waar men ook meer informatie kan vinden over hen producten en het goede doel dat zij hiermee willen steunen.

Wie nieuwsgierig is wat je me de tools kunt doen en hoe ze er uit zien moet zeker hun Facebookpagina eens bezoeken.

De “Fruittools” zijn via een persoonlijk berichtje op die website te bestellen voor €5,99.

Share
error: Content is protected !!