Sleeuwijk wandelt: wandelt u mee?

Foto: Unsplash

Van 20 april tot en met 30 september 2017 organiseert de werkgroep Zorg voor Sleeuwijk voor het 2e jaar ‘Sleeuwijk Wandelt’ om met zoveel mogelijk mensen samen te bewegen.

Regelmatig sporten en bewegen helpt mensen beter, gezonder en zelfverzekerder te voelen. De werkgroep Zorg voor Sleeuwijk staat volledig achter dit standpunt. Deze werkgroep bestaat uit een huisarts, praktijkondersteuner, diëtist, fysiotherapeut, vrijwilligers en de buurtsportcoach van de gemeente Werkendam.

Wanneer?

  • Iedere donderdagavond om 19.00 uur verzamelen deelnemers bij het Cultureel Centrum De Bolderik in Sleeuwijk.
  • Iedere dinsdagmiddag om 13.30 uur wordt gewandeld vanaf de huisartsenpraktijk Sleeuwijk.

De deelnemers zijn niet verplicht alle dinsdagen of donderdagen mee te wandelen. De wandelingen duren in eerste instantie ongeveer een uur en zullen worden uitgebreid naar ongeveer 2 uur.

Aansluiting op Nationale Diabetes Week
Deze wandeltochten sluiten aan bij de Diabetes Challenge (NDC). Uiteraard mag iedereen die geen diabetes heeft ook deelnemen.
Het einddoel van deze wandelingen is de landelijke afsluiting op 30 september 2017 met een wandeling op een centrale locatie in Nederland in de Nationale Diabetes Week.
Door aan te sluiten bij de Nationale Diabetes Challenge (NDC) van de Bas van de Goor Foundation wil de werkgroep Zorg voor Sleeuwijk mensen de positieve invloed van bewegen en goede voeding laten ervaren. U kunt trainen voor het einddoel; de Nationale Diabetes Week met als landelijke afsluiting een wandeling op de Hoge Veluwe, maar ook zonder dit einddoel bent u welkom.

Meer informatie
De wandelingen zijn kosteloos. Voor meer informatie of aanmelding kunt u terecht bij www.nationalediabeteschallenge.nl/sleeuwijkwandelt of stuur een mail naar gidion.van.dijk@werkendam.nl of kijk op Facebook Sleeuwijk Wandelt.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!