Timmerdorp Genderen 6 augustus van start

GENDEREN – Vanaf 6 augustus wordt Timmerdorp Genderen weer georganiseerd, maar wordt dit jaar op een andere locatie gehouden, n.l. op het evenemententerrein Park Veldzicht.

Tijdens het timmerdorp (geheel georganiseerd door vrijwilligers) kunnen de kinderen een leuke week te beleven. Het belangrijkste van de week is dat ze met een groepje een hut maken waar ze op donderdagavond in kunnen slapen, voor de rest worden de kinderen ook bezig gehouden met verschillende andere activiteiten.

Meegaande met de idealen van Park Veldzicht probeert de organisatie de kinderen ook bewust te maken van de dieren en de natuur. Belangrijk speerpunt van het timmerdorp dit jaar is, dat de kinderen bewust gemaakt worden over het scheiden van afval, dat steeds belangrijker wordt in onze maatschappij.

Thema: “Beestenboel”.
Datum: 6 t/m 10 autustus 2018.
Locatie: Park Veldzicht. Langepad 13, 4265TD, Genderen,

Globale weekindeling:

Maandag 6 aug.
10.00-17.00: uur gehele dag timmeren.

Dinsdag 7 aug.
10.00-17.00 uur: in de morgen timmeren en in de middag een quiz tussen het timmeren door.

Woensdag 8 aug.
10.00- 17.00 uur: In de morgen timmeren en ‘s middags spelletjes

Donderdag 9 aug.  
10.00-23.00 uur: In de morgen timmeren en ’s middags 6-kamp spellen

Vanaf 19.00 uur begin van de bonte avond met een playbackshow. De kinderen blijven deze nacht ook in hun eigen gebouwde hutje slapen.

Vrijdag 10 aug.
worden de kinderen wakker gemaakt en na een ontbijt gaan we gezamenlijk de hutjes afbreken waarna de kinderen om 9.30 naar huis gaan.

Archieffoto: Genderendigitaal

Share
error: Content is protected !!