Toneelavond Genderen vrijdag 17 februari 2017

GENDEREN – Op vrijdag 17 februari a.s. organiseert Oranjevereniging Juliana haar jaarlijkse toneelavond in het Dorpshuis in Genderen. Deze avond zal toneelvereniging โ€˜Uit Vriendschapโ€™ uit Nederhemert op de planken schitteren, met het toneelstuk โ€œSjongejongejongeโ€

Een aan lager wal geraakte goochelaar, een excentrieke student en vlinderverzamelaar, een vrouw die zich de sterkste vrouw ter wereld noemt en een aankomend toneelspeelster. Al deze mensen hebben รฉรฉn ding gemeen, ze zijn allemaal platzak en de bewoners van een verlopen pension, dat beheerd wordt door Bertus en Alie Zoutewater, samen met Ronnie, de brutale bediende.

Bertus en Alie hebben grote financiรซle problemen maar dan staat cowboy Bill (Willem), de broer van Bertus uit Amerika plotseling op de stoep. Kan hij hun helpen of moeten ze het toch hebben van Amalia en Driekus, de gierige zus en zwager van Bertus.

Bertus voelt zich al tijden niet zo goed. De goochelaar weet overal en ook daar wel raad op en brouwt voor hem een drankje, dat (had hij het maar niet opgedronken…) rampzalig komische gevolgen heeft. En dan heeft cowboy Bill ook nog een verrassing in petto… Ome Driekus, op wiens portemonnee alle hoop is gevestigd, ziet dit malle gedoe op zijn manier droogjes aan… sjongejongejonge!

In de pauze zal er een verloting plaatsvinden met prachtige prijzen, de lootjes worden meteen bij binnenkomst verkocht.
Het dorpshuis zal vanaf 19.30 uur geopend zijn. Aanvang van de toneelavond is 20.00 uur. Leden betalen voor deze avond โ‚ฌ 2,50 en niet leden betalen โ‚ฌ 5,00.

error: Content is protected !!