Trots op…

ZALTBOMMEL – Wij zijn enorm trots op iedereen in onze gemeente! Wij zien mooie initiatieven, groot en klein, om elkaar door de coronacrisis heen te helpen. Deze week zetten wij graag de vrijwilligers van de kringloop in het zonnetje.

Kringloopwinkel De Spullewaard in Zaltbommel heeft afgelopen week de deuren weer geopend. Met een eenrichtingsverkeer-looproute via pijlen op de vloer, afzetlinten en andere veiligheidsmaatregelen.

“De vrijwilligers stonden te trappelen om weer te beginnen”, vertelt waarnemend bedrijfsleider Cemka Hetjes. Hier samen met vrijwilligster Helma Ouborg (rechts) aan het werk in de aangepaste Kringloop.

Blijf ons volgen! Volgende week zetten we iemand anders in het zonnetje
#trotsop #alleensamen #samensterktegencorona

Trots op
De gemeente is trots op iedereen die in coronatijd elkaar steunt. “Wij zijn enorm trots op iedereen in onze gemeente. Wij zien mooie initiatieven, groot en klein, om elkaar door de coronacrisis heen te helpen. De creativiteit en vindingrijkheid is groot in onze gemeente. We kijken naar elkaar om en zorgen voor elkaar. Dat vinden wij prachtig om te zien en daar zij wij trots op”, aldus burgemeester Van Maaren. ‘Komende weken zetten wij iedere keer een andere groep in het zonnetje’

 

Share
error: Content is protected !!