Trouwe leden van C.G.K. “Con Amore” gehuldigd

conamore-jubileaSleeuwijk – Tijdens de ledenvergadering op 4 april 2016  van het Christelijk Gemengd Koor “Con Amore” uit Sleeuwijk werden 2 leden gehuldigd. De heer Arie Slagmolen die dit jaar 60 jaar lid is van “Con Amore” werd als eerste in de bloemetjes gezet en hij kreeg een gouden reversspeld met het logo KCZB overhandigd. Vervolgens  werd mevr. Sija Bras-Spiering gehuldigd met een bloemetje en een sculptuur Chapeau voor haar 50-jarig lidmaatschap.  Namens de K.C.Z.B. afdeling Regio-Zuid werden de bijbehorende oorkondes overhandigd.

Deze jubilea weerspiegelen de trouw aan het koor “Con Amore” , daarom werden  hen beiden nog vele fijne en gezonde zangjaren toegewenst. Ook voor dit jaar staan er weer diverse optredens op het programma. Ook Corry Walraven  werd in de bloemetjes gezet , na 24 jaar voorzitterschap gaf ze de voorzittershamer over aan Thijs Vos.

Heeft u zin om met ons mee te zingen ? U bent van harte welkom !! Wij repeteren iedere maandagavond in de Bolderik te Sleeuwijk van 20.00 tot 22.00 uur.

Voor meer informatie bezoekt u de website: www.conamore-sleeuwijk.nl

 

 

Share
error: Content is protected !!