Vrienden van verongelukte Brakelse jongens willen hun wens verwezenlijken

alpe

BRAKEL – Op 2 juni van dit jaar gaan een aantal vrienden met een wel heel speciale reden meedoen aan Alpe d’Huzes. Ze willen de wens van twee van hun vrienden uit Brakel die beide kort na elkaar door een ongeluk om het leven kwamen verwezenlijken.

Op 28 november van het afgelopen jaar kwam Tom om het leven toen hij met zijn motor in Brakel verongelukte. Dat gebeurde 10 dagen na zijn inschrijving voor de Alpe d’HuZes. Tom is afgelopen zomer zijn opa verloren aan kanker. Tom wilde door deel te nemen aan de Alpe zijn opa een laatste eer bewijzen en geld inzamelen voor onderzoek tegen kanker. Helaas is het niet zo ver gekomen. Tom zou op 5 december 20 jaar zijn geworden.

Op 29 december sloeg het noodlot wederom toe. Didier, één van Tom’s vrienden die in Tom zijn plaats mee zou fietsen kreeg een ongeval met zijn auto. Op 1 januari is hij overleden. Een aantal vrienden van hopen de wens van Tom en Didier voort te zetten en natuurlijk ons hoofddoel: zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar kanker!

Dit kunnen ze niet alleen! Ze hebben jullie steun nodig! Wilt u hun sponsoren en zo uw steentje bijdragen aan het overwinnen van deze verschrikkelijke ziekte? Bezoek dan hun actiepagina: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/merwecycling

Hier vindt u de mogelijkheid om te doneren. Alles wijst zich hier vanzelf, maar mocht het niet lukken helpen ze u graag. Ze bedanken hierbij alvast iedereen voor de donaties!

Share
error: Content is protected !!