Weersverwachting: Bewolkt en overwegend droog, morgen eerst (mot)regen, later meer zon


Vandaag grijs en op de meeste plaatsen droog. Morgen eerst bewolkt en af en toe (mot)regen, later droog en zonnige perioden.
Het weerbeeld is vandaag grijs. Zeer lokaal kan wat lichte motregen vallen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt rond 7°C. Vanochtend is het nagenoeg windstil, in de loop van de middag wordt de wind zwak zuidwestelijk. In de avond neemt de wind in de kustprovincies toe naar matig, langs de noordwestkust mogelijk naar vrij krachtig.

Komende nacht is het bewolkt en in de loop van de nacht gaat er van het westen uit op steeds meer plaatsen lichte regen of motregen vallen. De temperatuur ligt landinwaarts rond 5°C, langs de kust loopt de temperatuur geleidelijk op naar 10°C aan het einde van de nacht. De zuid- tot zuidoostenwind is zwak tot matig, langs de kust en op het IJsselmeer soms vrij krachtig.

Morgenochtend trekken bewolking en neerslag zuidoostwaarts en breekt de zon van het noordwesten uit op steeds meer plaatsen door. De laatste neerslag verlaat halverwege de middag het uiterste zuidoosten. Met een maximumtemperatuur van ca. 11°C wordt het zachter dan de afgelopen dagen. In de loop van de ochtend draait de wind van zuidwest naar westelijke richtingen en is daarbij langs de kust matig tot vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Zonneschijn: 40% – Neerslag: 60% kans op 0/2 mm – Temperatuur van 5 tot 11°C – Wind uit het W 3bft

Share
error: Content is protected !!