Weersverwachting: Droog en op de meeste plaatsen zonnig


Droog en op de meeste plaatsen zonnig. Dinsdag in het noorden eerst bewolkt en nevelig, verder opnieuw zonnig en droog. Vandaag is het op de meeste plaatsen zonnig en droog, alleen langs de oostgrens en in de zuidelijke helft van Limburg kan vanochtend nog wat bewolking voorkomen. Vanmiddag kunnen er enkele stapelwolken ontstaan en mogelijk kan in het oostelijk Waddengebied mist en laaghangende bewolking van zee binnendrijven.

Het blijft droog en de maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C op de Wadden tot lokaal 24°C in het zuiden. Er staat een zwakke, langs de kust en op het IJsselmeer matige, noordelijke wind.

In de nacht naar dinsdag is het helder, mogelijk dat in het noordelijk kustgebied mist van zee binnen drijft. Elders zou zich een enkele ondiepe mistbank kunnen vormen. Het blijft droog en het koelt af naar 9°C in het noorden tot 12°C in het zuiden. De wind is zwak uit uiteenlopende richtingen.

Dinsdagochtend is het in het noorden van het land bewolkt en nevelig. Deze bewolking en nevel lossen halverwege de ochtend op en volgt er net als elders opnieuw een zonnige en droge dag. Met een maximumtemperatuur van 20°C aan de kust tot lokaal 26°C in het zuiden. De wind blijft zwak en komt uit uiteenlopende richtingen. (Bron: KNMI)

Zonneschijn: 70% – Neerslag: 0% kans op 0 mm – Temperatuur van 11 tot 24°C – Wind uit het VAR 2bft

Share
error: Content is protected !!