Weersverwachting: Geleidelijk toenemende bewolking, later af en toe motregen


Vanmorgen eerst nog af en toe zon, vanmiddag toenemende bewolking en later af en toe motregen. Vrijdag weinig verandering.
Vanochtend hebben we nog een afwisseling van wolkenvelden en zonnige perioden. Vanmiddag raakt het van het noordwesten uit overal bewolkt en later in de middag en in de avond kan plaatselijk motregen vallen. De temperatuur loopt geleidelijk op naar ca. 11°C. De zuidwestelijke wind is matig, 3-4 Bft, aan de kust vrij krachtig, 5 Bft, in het noordelijk kustgebied soms krachtig, 6 Bft.

In de nacht naar vrijdag is het overwegend bewolkt en vooral landinwaarts kan er lokaal motregen vallen. Met temperaturen van ca. 11°C wordt het een zachte nacht. Er staat een zwakke tot matige, aan zee vrij krachtige westelijke wind.

Vrijdag overdag is het overwegend bewolkt. Lokaal kan er nog steeds motregen vallen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. Met een maximumtemperatuur van rond 13°C is het zacht. De westelijke wind blijft matig, langs de kust vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Zonneschijn: 10% – Neerslag: 20% kans op 0/1 mm – Temperatuur van 11 tot 13°C – Wind uit het W 3bft.

 

Share
error: Content is protected !!