Weersverwachting: Zonnig, droog en zeer zacht


Zonnig, droog en zeer zacht. Ook morgen zonnig, zeer zacht en minder wind dan vandaag.

De rest van de middag verloopt op de meeste plaatsen zonnig met hooguit wat sluierbewolking, die vooral in het noordwesten de zon kan afschermen. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 15°C in het noorden tot lokaal 18°C in het zuidoosten, waarmee het zeer zacht is voor de tijd van het jaar. Op de Wadden blijft de temperatuur met ongeveer 9°C duidelijk achter vanwege het koude water en de ijsrestanten in de omgeving. De zuid- tot zuidoostenwind is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer matig tot vrij krachtig. Vanavond neemt de wind langzaam iets af.

Komende nacht is het op wat hoge sluierbewolking na helder. De minimumtemperaturen variëren van plaatselijk 5°C in het zuidoosten tot 8°C in het zuidwesten. De zuid- tot zuidoostenwind is zwak tot matig, vlak aan zee soms vrij krachtig.

Zondag overdag is het zonnig met vooral in het westen dunne sluierbewolking. De maxima variëren van 14°C in het noordwesten tot lokaal 18°C in het zuidoosten. Opnieuw blijft de temperatuur op de Wadden enkele graden achter. De zuid- tot zuidoostenwind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Zonneschijn: 70% – Neerslag: 0% kans op 0 mm – Temperatuur van 6 tot 16°C – Wind uit het Z 3bft

 

Share
error: Content is protected !!