Wielerclinic met Marianne Vos – woensdag 10 mei

Archieffoto

Altijd al willen fietsen met Oympisch kampioene Marianne Vos? Wil je haar een vraag stellen? Of wil je met haar op de foto? Dat kan! Woensdag 10 mei wordt er speciaal voor de kinderen uit de gemeente Aalburg geboren in de periode van 2005 t/m 2008 een wielerclinic én kinderpersconferentie met Marianne Vos georganiseerd. Deze middag wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Aalburg in samenwerking met de Stichting Wielerevenementen Aalburg.

Marianne Vos wil graag aan iedereen laten zien hoe leuk bewegen én vooral fietsen is! Daarom nodigt ze jeugd uit om samen met haar het officiële route van de Rabobank 7-dorpenomloop Aalburg te fietsen. De route heeft een totale lengte van 28,3km.

Kinderen uit Veen en Wijk en Aalburg verzamelen bij het gemeentehuis. De kinderen uit de overige dorpen worden bij de school in hun dorp opgehaald (zie programma). Na het fietsen van de ronde wordt er gestopt bij het gemeentehuis, waar een kleine versnapering ligt te wachten. Daar zal ook de kinderpersconferentie starten. Er kunnen dan allerlei vragen aan Marianne Vos gesteld worden.

Dus heb je altijd al willen weten wat Marianne Vos lekker vindt, welke tv programma’s ze leuk vindt, of heb je een andere vraag, dit is je kans je vragen te stellen! Ook is er de gelegenheid een handtekening van Marianne Vos te scoren. Iedere deelnemer krijg tevens een lootje, dat een leuke prijs kan opleveren. Marianne zal na de persconferentie het winnende lot bekend maken.

Programma

Tijd Locatie
13.00uur Vertrek gemeentehuis Wijk en Aalburg
13.30uur Vertrek bij school Genderen
13.45uur Vertrek bij school Eethen
14.15uur Vertrek bij school Meeuwen
14.40uur Vertrek bij school Babyloniënbroek
15.30uur Kinderpersconferentie gemeentehuis Wijk en Aalburg
16.35uur Terug bij school Genderen
16.45uur Terug bij school Eethen
17.10uur Terug bij school Meeuwen
17.30uur Terug bij school Babyloniënbroek

 

Meedoen aan deze leuke wielerclinic? Dat kan! Geef je op bij Nikki Slokkers via n.slokkers@aalburg.nl of via 0416-698717.

Er zijn voorzorgsmaatregelen genomen om de wielerclinic zo veilig mogelijk te later verlopen. Zo rijdt de EHBO in een busje mee en zorgen verkeersregelaars voor de oversteek op kruispunten.

Foto’s Joop Lankhaar

Share
error: Content is protected !!