ZVDO HERHAALT STUNT VAN AFGELOPEN SEIZOEN BIJNA

De heren van ZVDO moesten het opnemen tegen RZ in Roermond, de nummer 1 van de huidige ranglijst. De wedstrijd van vorig jaar lag nog vers in het geheugen bij de heren uit Andel. Wat was dat een bijzondere wedstrijd. Van een 8-2 achterstand terug komen en de wedstrijd met 10-12 winnen.Het leek erop dat de heren dit kunstje wilden herhalen. Het was RZ die de score opende. Daarna was het ZVDO die langszij kwam met twee doelpunten. Daarop zette RZ nog een tandje bij en wist driemaal achter elkaar te scoren en de stand op 4-2 te zetten.

In de tweede periode wist RZ uit te lopen naar een 9-2 voorsprong. Aan het einde van deze periode wist ZVDO gelukkig nog twee doelpuntjes te maken en hiermee werd het kantelpunt in de wedstrijd ingezet.

Net zoals vorig jaar was het ZVDO die de wedstrijd deed kantelen. Bij RZ hadden ze moeite met het spel van ZVDO en hadden steeds meer overtredingen nodig. Er was zelfs een speler die een uitsluiting kreeg en de zwemzaal moest verlaten. ZVDO bleef er in geloven en wist uit ervaring dat het hier kon winnen. Eind van de derde periode was de stand 11-7, maar ZVDO was de bovenliggende partij.

In de vierde periode werd deze lijn doorgetrokken en de heren uit Andel wisten de aansluiting te maken en de stand op 11-10 te zetten. Helaas voor ZVDO zat de climax er dit jaar niet in. Ze wisten er wel weer een wedstrijd van te maken, na een grote achterstand, maar winst zat er dit keer niet in. RZ wist uiteindelijk met 13-10 te winnen.

Zaterdag 16 november speelt ZVDO een thuiswedstrijd in AquaAltena om 18:45 uur tegen De Krabben uit Bergen op Zoom.

Share
error: Content is protected !!