ZVDO’74 neemt één punt mee naar huis


Op 13 november zijn de heren van ZVDO naar Helmond gereisd om tegen Thalassa te spelen. Een nog onbekende ploeg welke de heren niet snel meer gaan vergeten.

  • Door: Jelle Sterkenburg

De eerste periode vlogen de heren er goed in. Jelle Sterkenburg opende de score door de bal het net in te tikken. Arie Stuij volgde en de periode werd afgesloten met 0-2. Het aftasten ging verder in de tweede periode. Maar de heren kwamen niet zo goed los als in de eerste periode. Ze lieten steken vallen en aanvallen werden niet afgemaakt. Ondanks de ruimte die de heren kregen van Thalassa wisten ze slechts eenmaal te scoren. Thalassa kwam dichterbij met twee doelpunten.

De eerste helft werd afgerond met 2-3. Lou Goedel gaf aan wat de heren zelf ook al aanvoelden. Ze konden veel beter en dat moesten ze laten zien ook. Ondanks deze motivatie en wil om te winnen, opende Thalassa door de 3-3 te maken. Toch mochten de heren uit Andel laten zien wat ze konden. Drie keer achter elkaar moesten spelers van Thalassa voor 20 seconden straf naar de kant. Helaas heeft ZVDO hier niet uit weten te scoren. De 3-3 gelijke stand maakten de spelers zenuwachtig.

De stroperig lopende wedstrijd mocht niet verloren worden. De laatste periode wist Berry Boll na 24 seconden al te scoren. Dit gaf de heren moed. Thalassa wist dat ze nog van alles konden doen om zelf drie punten te pakken. Al snel kwam de gelijkmaker. Later na een time-out kon ZVDO eindelijk op 4-6 voorsprong komen. Dit gat van twee doelpunten moest groter worden om zeker te zijn van drie punten. Toch ontbrak het nog aan scherpte.

Thalassa zag kansen en benutte deze goed. Zó goed dat ze 23 seconden voor het eindsignaal de gelijkmaker maakten. De wedstrijd werd afgerond met 6-6. Beide ploegen zijn één punt en vele lessen rijker. Komende zaterdag staat de wedstrijd tegen DZT’62 op het programma. Hopelijk weten de heren thuis meer te kunnen betekenen tegen deze nog onbekende ploeg.

Share
error: Content is protected !!